Полезни връзки

Езотеричен магазин Дария Фън Шуй магазин Магазин за карти таро Езотерични сайтове Интересни USB джаджи

Полезни статии

Какво е Фън ШуйКакво е енергията Чи.Какво ти дава Фън ШуйЧакрите, меридианите и ауратаВъведение в таро

Начало » Въведение в таро

Въведение в таро

 
Въведение в таро
Таро картите са били използвани през  вековете за предсказване на бъдещето и разкриване на скрити тайни. Не много отдавна тарото е обявено за зло от църквата като то е причислено към тъмните окултни практики. През последните години обаче таро придобива популярност сред хората като средство за себеразбиране и вътрешно израстване. Причината за това е, че таро съдържа разпознаваема символика и всеки може да го използва.
Интересно е, че 78-те карти са способни подобно на огледало да  отразят вътрешния свят на всеки. Те предоставят достъп до интуицията, душата, вътрешния водач, божествения глас и ангелите пазители. Символиката на таро е разпознаваема за всеки защото използва познати символи и изобразява реални събития от живота. Това е чудесна система за вътрешно опознаване и медитация. Таро предлага на всеки възможност за диалог със себе си. Чрез мъдростта на картите събрана през вековете човек получава отговор на всеки един въпрос. 
Таро е сериозно занимание, което изисква постоянство и практика. Таро не може да бъде напълно изучено защото то се развива заедно с вас и може да Ви предложи ново и нови знания.
Таро картите отварят вратите на вътрешния ни свят като ни разкриват същността на най – дълбоко скритите тайни за нас. Таро прави достъпно скритото знание за живота и вселената. Дава напътствия и съвети на тези, които търсят отговор на смисъла на живота.
Никога не забравяйте, че основната цел на картите таро е да Ви доставят радост и удоволствие. Таро е прекрасно средство за забавление. Таро привлича всеки, който се докосне до тях със своята мъдрост и възможности, които предлага на всеки, който е решил да се потопи в тяхната символика.

Магазин за карти таро
Начало