Полезни връзки

Езотеричен магазин Дария Фън Шуй магазин Магазин за карти таро Езотерични сайтове Интересни USB джаджи

Полезни статии

Какво е Фън ШуйКакво е енергията Чи.Какво ти дава Фън ШуйЧакрите, меридианите и ауратаВъведение в таро

Начало » Чакрите, меридианите и аурата

Чакрите, меридианите и аурата

 
В човешкото тяло тече силна Чи енергия, която спираловидно преминава през главни канали като тръгва от главата. До като енергията преминава през тялото тя формира седем силни енергийни центрове, в които се завихря. Тези центрове са познати и се наричат чакри като това са важни места в тялото където енергията Чи променя своя поток до като преминава през тялото.
На върха на главата се намира коронната чакра от която енергията от околната среда най – лесно влиза в тялото. До като спите сте по – възприемчиви към енергията за това, това е времето когато се презарежда  Чи енергията в тялото. Във Фън Шуй е много важно да отбележите в каква посока е главата до като спите тъй като това определя вида енергия, която абсорбирате до като спите.
През чакрите преминават големи канали енергия известни като меридиани подобно на основните кръвоносни съдове. Те доставят енергия до всички краища на тялото. По продължение на всеки меридиан има точки където по – лесно може да промените енергията известни като точки за акопресура. Можете да промените енергията като ги масажирате с пръсти, затопляйки ги или чрез акопунктура.
Също така имате външно енергийно поле, което формира аурата Ви. Чрез нея най – лесно взаимодействате със света около вас и понякога се нарича шесто чувство. Понякога можете да проектирате тази енергия на далеч, взаимодействайки със света около вас и да се докоснете до вселенска информация. Това може да Ви даде интуитивни предчувствия и великолепни нови идеи.

Фън Шуй магазин

Начало