Полезни връзки

Езотеричен магазин Дария Фън Шуй магазин Магазин за карти таро Езотерични сайтове Интересни USB джаджи

Полезни статии

Какво е Фън ШуйКакво е енергията Чи.Какво ти дава Фън ШуйЧакрите, меридианите и ауратаВъведение в таро

Начало » Какво ти дава Фън Шуй

Каквоти дава Фън Шуй

 
Какво предлага Фън Шуй.
Приложение на Фън Шуй: 
Фън Шуй може да се приложи в следните области от човешкия живот:
- здраве
- настроение
- взаимоотношения
- творчество
- управление на финансите
- семеен живот
- кариера
- духовност
Поемайки контрол над заобикалящата енергия примесена с личната енергия човек е в състояние да нагласи начина, по който се чувства. Целта е да се идентифицира какво точно е необходимо да бъде променено вътре в него така, че да е възможно най – успешен в живота. Така, че ако е необходима увереност за да се постигне напредък в кариерата може да се използва Фън Шуй за усилване на личните характеристики, а не да се очаква Фън Шуй да промени кариерата от само себе си.
Гледайки на Фън Шуй по този начин всеки може да повлияе онези аспекти в живота си върху, които има пряк контрол. Например за да се сдобие човек с повече приятели може да е необходимо да стане по – изразителен в общуването, за да бъде човек успешен в интервюта за работа може да е необходимо да стане по – убедителен и накрая за да се подобрят взаимоотношенията може да е необходимо човек да стане по – разбиращ.  Това, което Фън Шуй не може да промени са събитията, които се случват около човек извън неговия контрол. Така, че малко вероятно е парите да се появят от нищото, идеалния любовник да се появи от никъде или, че тайната на вечния живот ще се появи случайно в живота.
Как да се разбере дали нещата са Фън Шуй проблем?
Една от ключовите индикации за ефективността на Фън Шуй е дали проблемите в живота възникват след преместване в нова къща или извършване на промени в дома. Добре би било ако човек е в състояние да проследи дали са настъпили емоционални промени, които съвпадат с Фън Шуй промяна на дома или вътре в него. Друг показател е историята на дома. Добре е да се знае какъв е бил живота на хората живели преди в дома. Дали те са имали финансови проблеми, лошо здраве или са се развели. В този случай е добре да се провери Фън Шуй състоянието на дома и да се види дали няма Фън Шуй грешки.
Ако дома не е сменян или нищо не е променяно в него тогава Фън Шуй може да се използва за подобряване на всеки един аспект от живота където е необходимо. Понякога една малка промяна в личната енергия води до големи промени в живота. 

Фън Шуй магазин
Начало